top of page

http://www.elsa-sculpteur.com/

Public·15 membres
Luiz Palhares
Luiz Palhares

Kum 1 Ceo Film Sa Prevodom


Kum 1 ceo film sa prevodom
Kum 1 je kultni film iz 1972. godine koji je režirao Francis Ford Coppola, a zasnovan je na istoimenom romanu Maria Puze. Film prati život i kriminalne aktivnosti porodice Corleone, jedne od najmoćnijih mafijaških organizacija u Americi. Glavne uloge tumače Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall i Diane Keaton.


Download File: https://urluso.com/2w4jgk


Film je dobio deset nominacija za Oskara, od kojih je osvojio tri: za najbolji film, najboljeg glumca (Brando) i najbolji adaptirani scenario. Film je takođe postigao veliki komercijalni uspeh i postao jedan od najprofitabilnijih filmova svih vremena. Kum 1 je smatran za jedno od najboljih ostvarenja u istoriji kinematografije i uticao je na mnoge druge filmove i TV serije o mafiji.


Ako želite da pogledate Kum 1 ceo film sa prevodom, možete to učiniti na nekim od sledećih linkova:  • : Ovaj video sadrži početnu scenu filma, u kojoj se upoznajemo sa likom Dona Vito Corleonea (Brando) i njegovom porodicom.  • : Ovaj video je zapravo parodija na film Kum, koju su napravili srpski glumci Dobrivoje i Dobrila Pantelic. U ovoj verziji, radnja se dešava u Srbiji, a porodica Corleone se zove Pantelic.  • : Ovaj video je zapravo nastavak filma Kum, koji je takođe zasnovan na romanu Maria Puze. U ovom delu, pratimo sudbinu unuka Dona Vito Corleonea, koji pokušava da održi mir između različitih mafijaških porodica.
Nadamo se da ste uživali u ovom članku o filmu Kum 1 ceo film sa prevodom. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, slobodno nam pišite u komentarima ispod.


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...

membres

Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page